12 februari 2008

Längtan...

Lilla du där inne
Jag undrar så vem du är
att jag vet så lite om dig
fast du redan är här...

Är det dina tår jag känner?
Är det ditt hjärta jag hör slå?
Är det sant
att du har ögon och naglar
och en mage att pussa på?

Jag vet så lite om dig
fast du redan är här.
Men jag älskar dig som tokig
vem du än är...





Många kramar en väldigt lycklig Annica

9 februari 2008

Besök hos bm 6/2



Nu har vi varit på nytt besök hos barnmorskan och det gick jätte bra, för bebisen i alla fall. Jag har en viss skräck för nålar och skulle lämna blodprov för att undersöka vilken blodgrupp jag tillhör Rh+ eller Rh-. Började med att lägga mig på bristsen för att inte svimma vid sticket och det gick väl ok när hon stack, problemet var bara att det bara kom tre droppar sen stannade blodet av helt. Bm försökte vrida lite på nålen men icke! Det slutade med att hon fick sticka mig en gång till men nu på ovansidan av handen ... AJ! Efter att hon tagit ett rör som hon behövde, ville hon ha ett par droppar för att kolla mina vanliga värden men medan hon sprang och hämtade såna små plattor som man sen stoppar in maskinen, slutade blodet även där att komma vilket slutade med att hon var tvungen att sticka mig en tredje gång men nu i fingret. PUH! sen var det klart och det roliga återstod... lyssna på bebis hjärta och mäta magen.

Lilla bus passade på att ha ett aerobicpass å sparkade hej vilt efter dopplern men tillslut lugnade den sig och hon kunde få ett bra resultat .... ca 150 slag/minut och magen hamnade på den översta kurvan vilket betyder stor bebis på väg. Bebisen beräknas att vid förlossningen väga ca 4 kg men det kan ändras under den tid som är kvar.


Jag var inne och kikade hos Milda maränger igår och blev förälskad i de lakan som hon köpt till bebisens vagn och blev så sugen. Fick en riktig "måste ha" känsla i hela mig!! Så här i vårtider känner jag mig jätte sugen på den underbara gröna uppsättningen som Polkadot design har.




Givetvis måste bebisen har något roligt att titta på när den ligger där i vagnen och gosar så en go liten groda eller krokodil i från babyFEHN kommer också att inhandlas.




Kram Annica